HCL.HR

Vani je Star Wars: Battlefront!

sponzorirani članak 19.11.2015.


Sila nas poziva na masivne bitke po univerzumu Star Warsa u željno iščekivanom Battlefrontu koji od danas možete kupiti u Europi, čak i uz posebno izdanje PS4 konzole.

Ona nedavna beta nas je zarazila, pustili smo suzicu kad je završila, ali sada je konačno došlo vrijeme za pravu stvar. Čekanju je došao kraj, Star Wars: Battlefront je vani i poziva nas na masivne bitke po cijelom univerzumu Star Warsa uz prikladno korištenje Sile, laserskih puškica, masivnih AT-AT i AT-ST hodača te niza vozila i letjelica poput legendarnog X-Winga.

Ludilo na bojištima planeta poput zelenog Endroa i smrznutog Hotha pojačat će i prisustvo legendarnih heroja poput Luke Skywalkera i Darth Vadera u koje se možete pretvoriti usred meča ako znate gdje se skriva hero pickup. Battlefront je i jedna od najljepših igara ove godine i zasigurno vizualno najimpresivnija Star Wars igra dosad. Na kraju krajeva, pričamo o najnovijem izdanju Frostbite enginea i iskusnom studiju DICE iza kormila tog broda. Battlefront ujedno obećava i najvjernije Star Wars iskustvo dosad viđeno u gamingu s puno detalja koji će se svidjeti dugogodišnjim ljubiteljima franšize.

Mi već igramo, prve video komentare i recenziju očekujte uskoro, a ako nam se i vi želite pridružiti provjerite ponudu za kupnju Battlefronta u Sancta Domenici.

Imaju u ponudi sve tri verzije igre – PC, PlayStation 4 i Xbox One, pa čak i rijetko i limitirano izdanje PS4 konzole s likom Darth Vadera te posebnim DualShock 4 kontrolerom. Konzola je toliko posebna da ima svoj vlastiti trailer:

Osim posebno oslikane konzole i kontrolera, u tom limitiranom paketu dobivate naravno i sâmi Star Wars: Battlefront, ali i voucher za četiri dodatne klasične Star Wars igre: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Star Wars: Jedi Starfighter i Star Wars Bounty Hunter.

Sve to možete naručiti direktno s webshopa uz besplatnu dostavu na kućna vrata ili posjetiti neku od trgovina Sancta Domenice. Plaćanje možete obaviti na do 24 rate beskamatno, a ako vas rate ne zanimaju i želite platiti sve odjednom, možete proći 5% jeftinije uz kod “Daj mi 5%” koji trebate unijeti u košarici pri kupnji na webshopu. Ne zaboravite unijeti taj kod za popust, to vam je ušteda od 200 kn ako kupujete ono limitirano izdanje PS4 konzole.

Vidimo se na bojištu!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?