HCL.HR

Velika Ubisoft akcija u tijeku, Far Cry Primal i druge igre na sniženju

sponzorirani članak 29.07.2016.


Pravo je vrijeme da se malo počastite dobrom igrom – Ubisoftovi naslovi su na velikom sniženju. Od Far Cry Primala i The Divisiona pa sve do Trackmanije Turbo i još četiri zanimljive igre. Evo što se nudi.

ubisoft-akcija-ljeto-2016

Far Cry Primal i The Division svakako će se spominjati u izboru najboljih igara godine u 12. mjesecu ovdje na HCL-u, a sada ta dva hit naslova možete ugrabiti po posebnoj promotivnoj cijeni u verziji za PC ili PS4 u webshopu i trgovinama Sancta Domenice diljem Hrvatske. Far Cry Primal može biti vaš već za 249kn u PC verziji, a nešto svježiji The Division koštat će vas 299kn u PC izdanju.

Takve cijene neće biti aktivne zauvijek – popust traje samo do 07.08. pa reagirajte na vrijeme i ugrabite igre po sniženim cijenama. No ta dva naslova nisu jedine igre iz Ubisofta sa sniženom cijenom u tom periodu.

Na popustu je i čista zaraza od igre zvana Trials Fusion The Awesome Max Edition, kao i Trackmania Turbo – trkaća igra u kojoj postižete sulude brzine na suludim stazama koje i sami možete izrađivati. Te dvije igre zajedno će vas koštati kao jedan novi PS4 naslov, a na popustu je također i Assassin’s Creed: Chronicles pack za PS4 (košta svega 169kn), kao i često nepravedno zanemarena horor igra Zombi u kojoj smo uživali kada je izašla za Wii U. Poboljšano PS4 izdanje te igre u sklopu ove akcije možete nabaviti za svega 109kn, a vjerujte – za taj iznos se itekako isplati.

Sve te naslove možete u par klikova naručiti preko webshopa Sancta Domenice i potpuno besplatno će vam biti dostavljeni na kućnu adresu. Osim toga, možete ih platiti i na do 24 rate bez kamata, što znači da vas Zombi može koštati svega 5kn mjesečno.

Provjerite punu ponudu igara na popustu klikom ovdje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?