HCL.HR

Veliki Nvidia World of Tanks turnir za Srbiju i Hrvatsku kreće uskoro

Igor Belan 15.03.2015.   •   5 komentara


Igrate WoT? Imate dobar tim? Još se stignete prijaviti za veliki Nvidia World of Tanks turnir za srpske i hrvatske igrače u kojemu će najbolji igrači osvojiti vrijedne grafičke kartice. Evo novih detalja o pravilima.

Bliži se dan početka Nvidia World of Tanks turnira za Srbiju i Hrvatsku! Sljedeće subote, 21.03. u 19 sati službeno otvaramo natjecanje s prvim kvalifikacijskim kupom za koji se još uvijek stignete prijaviti.

LINK: Nvidia World of Tanks natjecanje – prijave timova i informacije

Kao što smo već pisali, kroz narednih mjesec dana organizirati ćemo osam takvih kvalifikacijskih kupova, po četiri za svaku državu, a dva najbolja tima iz svakog kvalifikacijskog kupa otići će dalje u finale svoje države i dobiti tako šansu da osvoje glavnu nagradu – tri Geforce GTX 960 grafičke kartice!

Ako ste pratili HCL vijesti već znate da će se tenkovski okršaji odigravati u formatu 3 na 3, no danas vam donosimo i malo više detalja o osnovnim pravilima.

Vaš tim se mora sastojati od minimalno tri igrača, no dopuštamo i dva dodatna igrača kao zamjene. Ukoliko vaš tim ima više igrača koji bi htjeli sudjelovati, preporučamo da napravite pod-tim glavnog tima, odnosno squadove. Naravno, ukoliko se želite natjecati u Hrvatskim NVIDIA WoT kupovima svi igrači u timu moraju biti iz Hrvatske, a ukoliko se želite natjecati u Srpskim NVIDIA WoT kupovima – igrači u timu moraju biti iz Srbije.

Maksimalni tier tenkova je postavljen na VIII, a u svakom timu bit će dozvoljen maksimalno jedan autoloader. Tank destroyeri i SPG biti će zabranjeni, a trajanje bitke bit će postavljeno na 7 minuta.

Za još više detalja pratite linkove da provjerite kompletna pravila za hrvatski kup, odnosno kompletna pravila za srpski kup.

Nagrade već znate, no ne šteti ponoviti ih – pogotovo kad su tako krasne.

Tri Nvidia GeForce GTX grafičke kartice dobit će pobjednički tim koji pobjedi u finalnom turniru za svoju zemlju, no Nvidia je također osigurala vrijedne i jedinstvene poklon pakete za timove koji završe na drugom i trećem mjestu.

Nvidia World of Tanks Balkans

Ponavljamo još jednom i raspored odigravanja svih kvalifikacijskih kupova i samog finala za obje države, čisto da ne zaboravite. Najlakše ćete zapamtiti da se igra svake subote počevši od sljedeće pa sve do 18.4 kada će biti veliko finale za jednu i drugu zemlju.

Nvidia World of Tanks Balkans - raspored

Ukoliko imate pitanja ili vam nešto nije jasno – pomoć možete potražiti u ovoj temi na HCL forumu, koja se nalazi u novootvorenom podforumu posvećenom samo World of Tanksu!

LINK: Novi World of Tanks podforum na HCL forumu

U tom podforumu možete se predstaviti ostalim igračima World of Tanksa iz regije, pronaći neke korisne savjete za igranje, sudjelovati u raspravama o omiljenoj vam igri i pratiti te komentirati ovaj i sve naše buduće World of Tanks kupove na ESL-u. Dakle, ako igrate WoT – svakako se prirdružite ekipi u podforumu, a najbolji način da napravite prvi korak je kroz ovu temu gdje se možete predstaviti ostaloj ekipi.

Komentari (5)

  • cakebomb

    15.03.2015 - 17:50

    Hoće li to biti i sljedeće godine?

    • Mojsije

      @cakebomb, 15.03.2015 - 17:59

      Sljedeća godina je daleko 🙂 ali da, sigurno ćemo nešto slično osmisliti i slijedeće godine.

    • cakebomb

      @cakebomb, 15.03.2015 - 18:02

      ok hvala

  • PashaBAJCEPS

    15.03.2015 - 20:02

    Kako mogu naručiti sebi ove majice ili nešto drugo ? ?

    • Mojsije

      @PashaBAJCEPS, 15.03.2015 - 20:17

      To se ne može naručiti. Jedino osvojiti sudjelovanjem u natjecanju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?