HCL.HR

Veliko ažuriranje za Titanfall donosi kooperativni mod te još mnogo toga

ToxarE 23.10.2014.   •   0 komentara


Titanfall od danas više nije samo PvP igra – s novim ažuriranjem došao je i Frontier Defense mod za kooperativno igranje četvero igrača protiv računalno kontroliranih protivnika.

Respawn Entertainment jučer je otkrio do sada najveće ažuriranje za svoj Titanfall. U prvom redu istaknuo se Frontier Defense mod s kojim će igrači po prvi puta moći igrati direktno i isključivo protiv AI protivnika. Radi se o coop modu za četvero igrača u kojemu se po uzoru na Horde mod igrači brane od valova neprijatelja. Neki od njih bit će sasvim novi, a općenito ćemo vidjeti veću količinu likova na ekranu – čak do njih 200 u isto vrijeme.

Osim Frontier Defensa, koji je dostupan od danas, igra će idućeg mjeseca dobiti još dva nova moda. Deadly Ground stiže 5. studenog i donijet će mape sa smrtonosnom elektriziranom maglom tako da će igrači morati izbjegavati niže razine mapa i napucavati se po vrhovima zgrada i tome slično. Drugi mod je Marked for Death Pro (26. studenog), a u suštini je isto što i dosadašnji Marked for Death, ali ovoga puta u klasičnom formatu rundi.

Naravno, osmo po redu ažuriranje za Titanfall donosi niz drugih dodataka, popravaka i izmjena. Dodano je 17 novih achievementa za Xbox One verziju, PC igrači dobit će nove grafičke postavke u vidu TXAA i HBAO opcija. Veseli i informacija da je vrijeme učitavanja novim ažuriranjem značajno skraćeno. Također, ubačeni su i Ranked Play te Sudden Death u CTF, a više o svemu tome možete doznati na službenoj stranici igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?