HCL.HR

Iskoristite veliko sniženje igara – Dishonored 2, GTA 5, Mafia 3 i više!

sponzorirani članak 24.11.2016.


Hrpa novih i malo starijih naslova trenutno je na velikom sniženju u Sancta Domenici i to u verzijama za gotovo sve platforme. Pogledajte što se nudi i poklonite sami sebi rani božićni poklon.

nove-niske-cijene

Dok vani padaju temperature ususret Božiću, počele su padati i cijene na igre. Sancta Domenica je pokrenula veliko sniženje nekih odličnih naslova za PS4 i PC – na popustu je sve od tek izašlih naslova poput Dishonored 2, do već dobro poznatih “moraš ovo odigrat'” hitova poput GTA 5.

Dishonored 2 bismo posebno istaknuli, budući da smo ga nedavno nagradili vrlo visokom ocjenom u našoj recenziji, a sada ga na webshopu Sancta Domenice možete nabaviti za čak 100 kn manje od regularne cijene.

Na popustu je također niz naslova iz Take Two Interactivea, odnosno Rockstar Gamesa, uključujući i neke potpuno vrlo svježe igre poput Mafije 3. Iako je dobila mješovite recenzije, ipak se radi o novoj Mafia igri pa ako ste fan serijala i open-world igara općenito za 150kn nižu cijenu nabavite Mafiu 3 za PS4 klikom ovdje. PC verzija je također na popustu pa ako poput nas radije imate disk u kolekciji na onoj posebnoj polici za igre, PC verziju po sniženoj cijeni možete nabaviti ovdje.

take-sancta

GTA 5 je već obavezna lektira za gamere pa ako ga još niste dodali u kolekciju evo vam prilike – trenutno je 150kn jeftiniji za PS4 i 170kn jeftiniji za PC. Ako ste ljubitelj košarke NBA 2K17 je nešto najbolje što si možete priuštiti u ovo hladno zimsko vrijeme, a i ta igra je trenutno na popustu u verzijama za PS4, ali i PS3. Za ljubitelje teatralnog hrvanja tu uvijek nabrijani i zabavni WWE 2K17, a za one što vole malo razmišljati i vole znanstvenu fantastiku tu je novi X-COM. Samo kliknite ovdje da vidite akcijsku ponudu za sve te naslove.

ubisoft-sancta
Hrpetina Ubisoftovih hitova je također na popustu – od Far Cry Primala u običnom i posebnom izdanju, preko Assassin’s Creed: Syndicatea pa sve do The Divisiona. Provjerite ponudu za sve te Ubisoftove igre u verzijama za konzole i PC klikom ovdje.

Ako je dugotrajno uživanje u masivnim multiplayer online svjetovima više vaš đir, onda svakako iskoristite priliku i kupite si The Elder Scrolls Online Gold Edition po akcijskoj cijeni. Gold Edition te igre dolazi uz nekoliko DLC paketa i dodatne bonuse, a za više o tome i samu narudžbu igre u verziji za PS4 ili PC samo kliknite ovdje.

teso-sancta

Ima tu zaista nešto za svakoga, a najbolje od svega je to da sve te igre možete naručiti direktno s webshopa Sancta Domenice i dobiti na kućnu adresu uz potpuno besplatnu dostavu. Dapače, iako se radi o akcijskim cijenama sve te igre možete kupiti i na do 24 rate bez kamata pa vas Mafia 3 za PC može izaći svega 11,21kn mjesečno.

Samo reagirajte na vrijeme – cijene neće zauvijek ostati ovakve. Neke od ovih igara na posebnom su popustu do 26. studenog, a neke do 27. studenog.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?