HCL.HR

VIDEO: 10 levela koje su igrači kreirali tijekom LittleBigPlanet 3 bete

Stjepan Fikter 03.11.2014.   •   0 komentara


Kako se uskoro bliži izlazak nove avanture Sackboya i njegovih prijatelja, developeri su pripremili kratki video u kojemu pokazuju 10 najzanimljivijih levela kreiranih od strane igrača u dva tjedna.

Već u prethodna dva izdanja LittleBigPlanet serijala mogli smo svjedočiti koliko je snažan igrin editor za kreiranje levela, budući da su igrači napravili hrpu neobičnih i zanimljivih nivoa. Stoga je za pretpostaviti kako sličnu stvar možemo očekivati i od LittleBigPlaneta 3, a tome u prilog ide i video kojeg su pripremili developeri. Naime, u dva tjedna beta testiranja nastalo je dosta levela, a najzanimljivijih deset možete vidjeti u priloženom videu.

LittleBigPlanet 3 igramo od 26. studenog, kada Sackboy sa svojim novim prijateljima stiže na PlayStation 4 i njegovog starijeg brata PS3, a svi leveli koji su napravljeni za prijašnje igre bit će kompatibilni s novim nastavkom. Dakle, po izlasku igre očekuje nas više od osam milijuna dostupnih levela pa čak i ako vas ne privlači izrada vlastitih avantura, postoji mnogo tuđih za odigrati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?