HCL.HR

VIDEO: Avantura Kholat istražuje nepoznate sile u Unreal Engineu 4

Stjepan Fikter 17.05.2015.   •   4 komentara


Naslov inspiriran Dyatlov Pass incidentom zaigrat ćemo od 10. lipnja, a kako se radi o istraživačkoj avanturi smještenoj na Uralu, tu je i novi trailer kojim nam prezentira hladnu okolinu.

U zimu 1959. godine, devet iskusnih alpinista izgubilo je život na sjevernoj strani Urala, a tijela su im pronađena na padini Kholat Syakhl. Nakon istrage, sovjetske vlasti su utvrdile da je uzrok smrti “nepoznata nesvladiva sila”, te je pristup regiji bio zatvoren na tri godine. Zbog nemogućnosti da se utvrdi što se točno dogodilo, pojavile su se brojne teorije; tako je nastao incident Dyatlov Pass koji je dobio naziv po vođi ekspedicije, Igoru Dyatlovu.

Kao što se može vidjeti iz naslova, Kholat je inspiriran upravo ovim događajem te će predstaviti svoju viziju priče uz puno pozadinskih stvari koje ćemo moći otkrivati od 10. lipnja na PC-ju. Developer IMGN.PRO također najavljuje i horor element u obliku ‘fear management’ sustava koji će biti odgovoran za napetost tijekom igranja. Budući da ćemo usamljeni hodati po snježnom Uralu, napetosti ne bi trebalo nedostajati zato što je za vizualnu stranu zadužen Unreal Engine 4, a kako će dijelovi igre izgledati u pokretu, moguće je vidjeti u novome traileru fokusiranom na prezentaciju okoliša.

Komentari (4)

  • VladoShady 980

    17.05.2015 - 14:40

    Zelim da vidim vise igara u UE4, kad vidim da se neki AA naslovi jos uvijek rade u unreal 3 enginu dodje mi da povracam 🙁

    • Chris28

      @VladoShady 980, 17.05.2015 - 15:47

      Pa nije ni Unreal 3 loš engine, npr. The Vanishing of Ethan Carter je naravljen u U3 engine-u.

    • VladoShady 980

      @VladoShady 980, 17.05.2015 - 16:05

      Ne kazem da je los, ali maksimum je izvucen, a navedena igra je graficki onakva kakva jeste zahvaljujuci praznini …. jedino sto je dobro kod UE3 je to sto nije zahtjevan i sto ga vecina racunara moze "svariti" i shvatam ljude koji ga podrzavaju, ali jedni isto tako zele napredak bez obzira na cijenu!

  • Erebus

    18.05.2015 - 04:29

    Kholat cekam vec dugo vremena

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?