HCL.HR

VIDEO: Bacite prvi pogled na gameplay Hellraida za PC i nove konzole

ToxarE 19.09.2014.   •   3 komentara


Techlandov Hellraid na Gamescomu je prikazan novinarima u igrivom izdanju, a sada i vi možete pogledati prvih 20-ak minuta iz igre dok developeri komentiraju.

Kao što smo pisali u svibnju, Techlandova koljačina demona iz prvog lica jednostavno nazvana Hellraid, prebacila se sa starih konzola na PC i nove konzole. Očekujemo ju tako 2015. godine u izdanjima za PC, PS4 i Xbox One (ništa od Wii U verzije, ako ste se nadali), a danas možete vidjeti kako igra zapravo izgleda pokretana novim Chrome 6 engineom spremnim za ono što smo zvali ‘next-gen’.

Priloženi video prikazuje uvodni dio igre s mnoštvom kostura crvenih očiju, odnosno prvih 20-ak minuta gameplaya iz alpha verzije uz komentare članova razvojnog tima.

Kako vam se čini?

Komentari (3)

  • Filter

    19.09.2014 - 20:50

    Ne znam za vas, ali meni ovo izgleda fantastično. Borba je zanimljiva i sadržajna i ne svodi se na nekontrolisano klikanje lijevog i desnog klika do besvijesti. Oružija izgledaju baš onako muški, realno i moćno. Sviđa mi se sistem napredovanja jer je golem i logičan. Pomalo me igra nostalgično podsjeća na Skyrim, tj. ovo je nešto što bih volio vidjeti u Skyrim-u i ovo je nešto što mu nedostaje. Bilo bi mi zanimljivo da se može kombinovati 3rd i 1st person veiw (da se mogu vidjeti ti oklopi i oružija u cjelosti kako to lijepo stoji i tako to, da se malo diviš uspjehu), a to me opet vraća na Skyrim. Sviđa mi se novi engine, a samim tim i grafika je super. Ako ovako izgleda alpha, mogu mislit kakav će biti krajnji proizvod.

    • EcHics

      @Filter, 20.09.2014 - 10:31

      +1

  • Kinaivan

    20.09.2014 - 11:31

    jedva cekam:)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?