HCL.HR

VIDEO: Čudnovati We Happy Few traži pomoć na Kickstarteru

Juraj Bevandić 06.06.2015.   •   2 komentara


Nakon pozitivne reakcije publike na njihovu ideju i pokazane materijale, developeri su odlučili dovršiti We Happy Few uz pomoć igrača putem Kickstartera.

Mladi i nadobudni studio Compulsion Games, svoj novi projekt otkrio je javnosti još u siječnju ove godine, ali igra je u razvoju još od početka 2014. We Happy Few je prodecuralno generirani roguelike iz prvog lica smješten u potpuno ludom retrofuturističkom svijetu iz kojeg vam je cilj pobjeći.

Nakon ranih materijala na koje je publika dobro reagirala, developeri su odlučili pokrenuti Kickstarter kampanju u sklopu koje traže dvjesto tisuća dolara kako bi dovršili igru. Trenutno je u pre-alpha fazi, kojoj možete pristupiti određenim prisustvom na njihovom Kickstarteru, gdje ćete ujedno pronaći i hrpu informacija o igri.

Ako niste potpuno uvjereni u sve što igra nudi, pogledajte video iz pre-alphe kako biste dobili nešto bolji dojam o stanju stvari. Nas neodoljivo podsjeća na nešto između Orwellove „1984.“ i Vonnegutova „Harrisona Bergerona“, pa nas je automatski osvojio.

Komentari (2)

  • mudworm43

    08.06.2015 - 08:30

    ovaj sami pocetak u ovom sklonistu masu podsjeca na Dishonored

  • goldfinger

    08.06.2015 - 13:30

    Nije loše…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?