HCL.HR

VIDEO: Cuphead demonstriran kroz 11 minuta gameplaya

Zoran Žalac 12.11.2015.   •   2 komentara


Napokon smo dočekali i nešto opsežniji prikaz simpatičnog platformera Cuphead i usput doznali nekoliko novih detalja o samoj igri.

Cuphead je jedna od onih indie igara koja se uvijek pojavi u montaži Microsoftove podrške nezavisnim developerima, ali u vrlo kratkom trajanju od svega nekoliko sekundi. Usprkos tome, u vrlo kratkom roku uspjela je privući pažnju na sebe svojim vizualnim stilom koji je napravljen po uzoru na rane crtane filmove iz tridesetih godina 20. stoljeća. Jasno je stoga zašto želimo vidjeti više materijala iz te igre pa nas veseli da je Cuphead konačno demonstriran na Day of the Devs festivalu kroz 11 minuta gameplaya.

Doznali smo tako da će Cuphead u prvom redu biti vrlo izazovna igra, ali da se neće oslanjati samo na bitke s bossovima već će tu biti i platformerskih levela. Srećom, bit će tu različitih postavki težine, a i kooperativno igranje olakšat će igru. Cuphead je sada najavljen za 2016. godinu, a izaći će na Xbox One i PC platformama.

Komentari (2)

  • black_out

    12.11.2015 - 11:54

    Prekrasno. ;(

  • Artyom

    12.11.2015 - 21:26

    Nadam se da ce biti što više "super mario" levela, jer ne zvući mi nimalo zanimljivo ako će večina igre biti samo boss bitke.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?