HCL.HR

VIDEO: Devet minuta The Witcher 3 gameplaya, PC verzija prikazana na Xbox kanalu

Stjepan Fikter 23.04.2015.   •   0 komentara


Bliži nam se izlazak jednog od najočekivanijeg naslova ove godine, a kako dodatno nabrijati igrače nego s novim prikazom gameplaya u 60 FPS-a.

Opasno nam se bliži 19. svibnja kada The Witcher 3: Wild Hunt stiže na PC, PS4 i Xbox One pa CD Projekt zna da treba početi agresivnije nabrijavati igrače na izlazak igre.

Kada vam igra u pokretu izgleda tako dobro kao The Witcher 3, najbolji način za to agresivno nabrijavanje je čisto objaviti novi prikaz gameplaya. Ovaj put, dobili smo skoro devet minuta gameplaya u kojemu Geralt prihvaća ‘Precious Cargo’ zadatak gdje mu je cilj pronaći nekakvu misterioznu kutiju.

Iako u videu nema previše akcije, možemo vidjeti kako će funkcionirati Geraltovo otkrivanje tragova uz neizostavnu borbu, potjeru na konju te odluke koje bi mogle utjecati na svijet unutar igre.

Zanimljivost vezana uz ovaj video, koja je motivirala mnoge da udare ‘dislike’ dugmić pokraj videa, je ta da se gameplay prikazuje u savršenih 60 sličica po sekundi, što znači da se radi o PC verziji igre. Ne bi to bilo ništa čudno da se ne radi o videu objavljenom na službenom YouTube kanalu Xboxa, zajedno s logotipom Xboxa prilijepljenim na thumbnail sličicu.

Microsoft se ogradio od mogućih optužbi za lažno reklamiranje napomenom u opisu videa gdje ističu da je snimka gameplaya stigla od developera te da se radi o gameplayu s PC-ja, no treba kliknuti na ‘Show More’ da bi se taj dio opisa videa prikazao, što mnogi neće primijetiti.

U svakom slučaju, jedva čekamo izlazak i vjerujemo da će svi koji uđu u Geraltove cipele uživati u igri neovisno o platformi na kojoj provode slobodno vrijeme.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?