HCL.HR

VIDEO: Dying Light trailer otkriva kako je biti zombi

ToxarE 02.10.2014.   •   1 komentara


Night Hunter, zgođušni frajer na slici, izrazito je snažan zombi kojeg ćemo moći preuzeti u igrinom multiplayeru te širiti teror među nespremnim igračima.

Techland je izbacio novi trailer za svoj nadolazeći survival horor, a ovaj put u centru zbivanja je igrin multiplayer segment. Preciznije, pokazuje nam kako je preuzeti ulogu Night Huntera – “ekstremno moćne zombi mutacije koju kontrolira čovjek”. Naime, online igrači će tijekom noćnog perioda moći preuzeti ulogu ovog lovca i upasti u igru drugim gamerima koji nevino idu za svojim poslom te im oduzeti život, pojesti mozak ili možda odgristi komad ramena pa dobiti suspenziju igranja utakmica do listopada. Ćao Luise.

Kako to izgleda u akciji i zašto nas Night Hunteri malo podsjećaju na Spider-Mana, možete provjeriti u priloženom videu. U ovom trenutku nije u potpunosti jasno stiže li ova mogućnost kao bonus igračima koji prednaruče igru, kao što je isprve najavljeno, ili će je pak svi moći isprobati, budući da u traileru te službenoj objavi uz njega nema nikakvog spomena prednarudžbi.

U svakom slučaju, Dying Light zaigrat ćemo 30. siječnja na sljedećim platformama: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?