HCL.HR

VIDEO: Finale Rocket League MLG turnira napeto k’o praćka!

Juraj Bevandić 22.08.2015.   •   1 komentara


Unatoč velikoj popularnosti među igračima, Rocket League nije previše ozbiljno shvaćen u eSports zajednici. Nedavno finale MLG turnira bi to moglo u pomalo promijeniti promijeniti.

Ne znamo je li zabavnije natjerivati se s automobilima ili igrati nogomet, ali dilemu možemo riješiti spajanjem ta dva sporta u jedno ludilo na terenu. Rocket League je upravo to napravio i u vrlo kratkom roku postigao veliki uspjeh i popularnost ovog ljeta. Igra je strašno komeptitivna i zarazna pa je bilo samo pitanje vremena kada će zaći u profesionalne natjecateljske vode.

Bez puno pompe, jučer je održan MLG turnir Rocket Leaguea. To je prvi takav turnir te ulozi i nagrade nisu bili baš osobito grandiozni, sve je više bilo radi zabave i gušta. Činilo se kako se najbolje zabavlja ekipa Urban koja je dominirala odlučujućom utakmicom finala i vodila 3-0. No, njihovi protivnici Cosmic Aftershock nisu se dali bez borbe te su u posljednje dvije minute izjednačili.

Vrijeme je isteklo i svi su očekivali produžetke, ali malo tko je računao da je utakmica gotova tek kada lopta padne na pod. Kyle Masc je iskoristio tu priliku i projurio igralištem, pogodio loptu u zraku i iz kuta zabio gol za pobjedu nakon što je vrijeme već isteklo. Malo koja igra se može pohvaliti tako napetom i uzbudljivom finalnom tekmom i to bi upravo moglo malo pogurati Rocket League na profesionalnoj esports sceni.

Komentari (1)

  • lepiakadodo

    23.08.2015 - 13:32

    Fenomenalne partije. Stvarno sam prema njima amatercina!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?