HCL.HR

VIDEO: GTA 5 mod radi kojega vas svi automobili žele ubiti

Renato Pedišić 20.02.2014.   •   9 komentara


Ovaj smo naslov smišljali punih deset minuta, ali još uvijek nismo sigurni da s njime obuhvaćamo bit novog moda za Grand Theft Auto 5 u kojemu vas svi automobili žele pregaziti.

Kada zamišljate apokalipsu, vjerojatno mislite kako će do nje doći zbog nuklearnih bombi, ozonskih rupa ili izvanzemaljskog napada, ali nitko, ama baš nitko ne očekuje da će se automobili okrenuti protiv nas i pokušati nas zgaziti.

To jest, nitko osim nas u HCL-u, a kako volimo sve naše čitatelje, odlučili smo s vama podijeliti video iz moda za Grand Theft Auto 5 koji demonstrira upravo ono čega se najviše bojimo.

Šalu na stranu, gore prikazani mod je stvarno impresivan i prava je šteta što se radi o modu kojega većina igrača neće nikada isprobati. Tomu je tako zbog toga što je izrada modova i njihova aplikacija na konzolama izrazito nezahvalna. Neki navodi tvrde kako je Grand Theft Auto 5 u PC verziji sve bliže i bliže, a kad i ako se to izdanje pojavi na tržištu možemo očekivati pravi procvat uvijek maštovite modding industrije.

Komentari (9)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?