HCL.HR

VIDEO I RECENZIJA: Guitar Hero Live oznojit će vas na virtualnoj pozornici

Zoran Žalac 15.11.2015.


Nakon sveopćeg zasićenja ritmičkim igrama u prošloj generaciji konzola, ove godine vratili su nam se Rock Band i Guitar Hero. Iako je to malo tko očekivao, ovaj drugi ponovno je uspio iznenaditi.

Igre Guitar Hero serijala definitivno imaju faktor „specifičnosti“ – obično ih igrate stojeći, za njih koristite više prstiju nego inače te se uz njih vjerojatno uznojite više nego uz druge naslove. Taj faktor specifičnosti postao je pomalo izlizan prije nekih pet godina zahvaljujući uistinu brojnim ritmičkim igrama na sličan kalup, no u Activisionu još uvijek vjeruju da igre tog žanra još nisu odsvirale svoju zadnju notu.

Guitar Hero tako se vraća na scenu, po prvi put na aktualnoj generaciji konzola, u posve novom formatu, ali i dalje uz ono što ga je u prvom redu činilo zabavnim. Kakav je to novi format i što je to zapravo drugačije u Guitar Herou u odnosu na prijašnje godine doznat ćete u našoj recenziji. Također ćete saznati kako je moguće da se na istoj playlisti nađu Rolling Stonesi i Skrillex, te koji prst najčešće strada pri virtualnom sviranju. Do spomenute recenzije teleportira vas sljedeća poveznica:

RECENZIJA: Guitar Hero Live

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?