HCL.HR

VIDEO: Izdvajamo igre u kolovozu koje ne želite propustiti

nebel 01.08.2013.   •   HCL objave


Veselite se braćo gameri! Stigao je kolovoz i donosi barem sedam dobrih razloga da ne budete luzeri koji bare koke na moru, već ostanete doma uz PC i konzolu (rima!).

Što je bolje od kolovoza punog igara? Kolovoz pun igara! Heh, to je trebalo imati smisla. Ali nema. Oprostite na tome.

Bilo kako bilo, kolovoz nam je stigao, a s njime i neke dugoočekivane igre. Ponuda će biti još bolja u rujnu i listopadu, ali već ono što nam kolovoz nudi mami osmjeh na lice. Od novih avantura djedice zvanog Sam Fisher, preko neobične reimaginacije XCOM-a, pa sve do virtualnog barenja atraktivnih djeva u novom akcijskom uratku Goichija Sude. Izbor je velik, raznovrstan i kako to naš Zoran kaže “šarolik”, a mi smo kao i uvijek pripremili poseban video u kojemu ovaj put ističemo sedam najzanimljivijih igara koje će izaći tijekom kolovoza.

Taj video i našu punu listu igara u osmom mjesecu provjerite prateći link ispod, a onda nam putem komentara javite što vi planirate zaigrati u narednih 30-ak dana.

VIDEO SPECIAL I POPIS IGARA: Igre koje izlaze u kolovozu Ovo je samo obavijest o upravo objavljenom članku i videu, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?