HCL.HR

VIDEO: Izdvajamo igre u kolovozu koje ne želite propustiti

cofimaslisa 01.08.2013.   •   HCL


Veselite se braćo gameri! Stigao je kolovoz i donosi barem sedam dobrih razloga da ne budete luzeri koji bare koke na moru, već ostanete doma uz PC i konzolu (rima!).

Što je bolje od kolovoza punog igara? Kolovoz pun igara! Heh, to je trebalo imati smisla. Ali nema. Oprostite na tome.

Bilo kako bilo, kolovoz nam je stigao, a s njime i neke dugoočekivane igre. Ponuda će biti još bolja u rujnu i listopadu, ali već ono što nam kolovoz nudi mami osmjeh na lice. Od novih avantura djedice zvanog Sam Fisher, preko neobične reimaginacije XCOM-a, pa sve do virtualnog barenja atraktivnih djeva u novom akcijskom uratku Goichija Sude. Izbor je velik, raznovrstan i kako to naš Zoran kaže “šarolik”, a mi smo kao i uvijek pripremili poseban video u kojemu ovaj put ističemo sedam najzanimljivijih igara koje će izaći tijekom kolovoza.

Taj video i našu punu listu igara u osmom mjesecu provjerite prateći link ispod, a onda nam putem komentara javite što vi planirate zaigrati u narednih 30-ak dana.

VIDEO SPECIAL I POPIS IGARA: Igre koje izlaze u kolovozu Ovo je samo obavijest o upravo objavljenom članku i videu, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare očekujemo vidjeti ispod samog članka (samo pratite link).