HCL.HR

Video Kickstarter uspješnice Republique pokazuje šestomjesečni napredak

Renato Pedišić 02.02.2013.   •   3 komentara


O Republique, avanturi nezavisnog studija Camouflaj, nismo ništa čuli još od svibnja prošle godine kada je postala Kickstarter uspješnica, ali sada nam se opet javila i to s prikazom šestomjesečnog napretka.

U određenoj suprotnosti s našom novinarskom strukom koja nalaže da svakodnevno donosimo svježe vijesti iz svijeta gaminga, ipak volimo kada je razvojni studio toliko zaposlen na igri da jednostavno ne pronalazi vremena obznaniti javnosti koliki je napredak napravio na igri. Upravo se takva situacija dogodila s razvojnim studijem Camouflaj koji je nakon šest mjeseci razvoja po prvi put objavio snimku koja pokazuje koliki su napredak na igri Republique postigli od kad su postali jedna od brojnih Kickstarter uspješnica.

Video pokazuje veliki broj detalja u okolišu igre, finu grafiku i realistično osvjetljenje, ali i gameplay koji se sastoji od one-touch mehanike, pogodne za iOS koji je primarna platforma za koju se igra razvija. Unatoč tome, velika se pažnja također posvećuje PC te Mac inačicama igre koje bi trebale biti jednako kvalitetne, odnosno trebale bi pružati jednaku viziju distropijske stvarnosti kroz oči protagonistice Hope.

Komentari (3)

  • metalmanijak

    02.02.2013 - 23:49

    obožavam takve igrice i na ovu se jako veselim

  • Gvags

    03.02.2013 - 01:58

    na prvi pogled ova sa slike izgleda kao kat iz dmc-a

  • 06MadMax12

    03.02.2013 - 13:39

    me gusta 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?