HCL.HR

VIDEO: Mighty No. 9 ima prvi službeni trailer

Stjepan Fikter 06.06.2015.   •   3 komentara


Do sada smo mogli vidjeti nekoliko gameplay prikaza spiritualnog nasljednika Mega Mana, no evo još jednog, samo u obliku službenog trailera.

Kickstarter uspješnica Mighty No. 9 koju ćemo igrati od 18. rujna na gotovo svim mogućim platformama, ima prvi službeni gameplay trailer. Ako se pitate koja je razlika između službenog i neslužbenog prikaza, odgovor je u finesama – tj. samo u tome da je ovaj prikaz igre pominje uređen s marketingom na umu.

S novim trailerom, fokus je stavljen na svih devet Mighty No. koje će heroj Beck morati eliminirati, a nakon što pobjedi svakog bossa dobit će mogućnost korištenja njegovog naoružanja. Oni koji su igrali Mega Man naslove, znaju točno o čemu se radi.

Uz trailer, izdavač Deep Silver otkrio je i veoma limitirano kolekcionarsko izdanje koje će uključivati Beckovu statuu visine 6,5 inča, svaka sa svojim individualnim brojem. Osim toga, ovo izdanje će dolaziti i s ukrasnom folijom na kojoj je potpis kreatora igre Keijia Inafunea. Uz to, Sony je također otkrio da će igra biti Cross-Buy za njihove platforme, bilo da se radi o digitalnoj ili retail verziji.

Komentari (3)

  • X-Reaper

    06.06.2015 - 21:23

    Cool je =)

  • MaliMicek

    07.06.2015 - 19:05

    MegaMan se nije igrao sto godina jedva čekam ovo 🙂

  • vojnovic4

    08.06.2015 - 12:57

    Ovo se kupuje na ps4

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?