HCL.HR

VIDEO NAJAVA: Sve što morate znati o GTA 5

nebel 23.07.2013.   •   HCL objave


U novoj video najavi educiramo vas o golemom svijetu Grand Theft Auta 5, igrina tri glavna lika, vožnji, napucavanju i svim onim zabavnim, sporednim aktivnostima.

Grand Theft Auto 5 je bez sumnje ogromna igra. Ogroman joj je svijet, ogroman joj je broj sporednih aktivnosti, ogroman je broj vozila u igri, a ogromna su i očekivanja igrača. Iako je Rockstar kroz nekoliko trailera pojasnio mnogo detalja o petici, neke informacije su vam sigurno prošle ispod radara. Ali nisu nama! A budući da ne želimo da vam išta promakne za tako ogromnu igru, složili smo prikladno ogromnu video i tekstualnu najavu.

Tekstualna najava otkriti će vam zaista hrpu detalja o GTA 5, praktički sve što je trenutno poznato o igri, a video najava će učiniti isto u malo sažetijem formatu. Sve to provjerite prateći link ispod, a nakon čitanja i gledanja ne zaboravite prokomentirati GTA V s nama.

VIDEO NAJAVA: Grand Theft Auto 5 Ovo je samo obavijest o upravo objavljenoj video najavi, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o GTA 5 očekujemo vidjeti ispod same najave.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?