HCL.HR

VIDEO: Nova igra tvorca Minecrafta dolazi u listopadu na Xbox One i Windows 10

Juraj Bevandić 05.08.2015.   •   1 komentara


Mojang, studio koji je 2011. zaludio svijet svojim Minecraftom nada se da će njihova co-op pucačina Cobalt biti barem upola uspješna.

Već smo dugo vremena znali da Notch radi na Cobaltu, ali prva najava u 2011. i onda dodatne informacije tek dvije godine kasnije nisu bile dovoljne da nam se igra neprestano vrti po umu. Na ovogodišnjem Gamescomu napokon smo dobili nešto konkretnijih informacija, uključujući i svježi gameplay prikaz igre.

Cobalt više nije planiran za Xbox 360 konzolu, kako je to prvotno najavljeno, već dolazi ovog listopada ekskluzivno za Xbox One i Windows 10. Video prikazuje gameplay koji potvrđuje da je igra uvelike akcijski platformer, a Mojang tvrdi kako je iako ima singleplayer, dizajnirana za lokalni co-op.

U današnje vrijeme „multiplayer na kauču“ koji jako volimo je sve rjeđi, pa svaki takav naslov automatski dobiva našu pažnju. Je li i vas Cobalt uspio zainteresirati?

Komentari (1)

  • lepiakadodo

    05.08.2015 - 21:38

    Local mp je nesto najbolje kaj se gamingu dogodilo. Al nazalost danas je tesko nac trojcu za kosarku il neki drugi sport, a kamoli za gaming. Jedva ekipu skupim za buzz: mozak hrvatske.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?