HCL.HR

VIDEO: Novi gamemode dodaje ‘loptanje’ u Team Fortress 2

Juraj Bevandić 20.08.2015.   •   1 komentara


Unatoč tome što je izašao pred gotovo osam godina, Team Fortress 2 još uvijek je itekako popularan, što dokazuje i potpuno novi mode koji zvuči poprilično zanimljivo.

Valve zna raditi dobre igre, ali znaju i kako ih održati popularnima. Team Fortress 2 je pravi primjer toga kao online pucačina koja je četiri godine nakon izlaska prešla na Free-to-play model. To je privuklo nove igrače, zadržalo stare, a mikrotransakcije su i više nego nadoknadile zaradu od prodaje same igre.

Igra je očito još uvijek dovoljno popularna i značajna Valveu, jer u suradnji sa Bad Robotom spremaju nove gamemode imena Pass Time. Zamišljen je kao spoj brze akcije Team Fortressa i još bržih akcija sportova poput nogometa, košarke ili hokeja. Čitav će se mode vrtjeti oko takvih igara s loptom, a natjecat će se tradicionalne RED i BLU ekipe.

Lopta će zamijeniti sva vaša oružja te možete pucati s tipkom za paljbu, pokupiti ili presjeći dodavanje čisto dodirivanjem lopte ili pak ukrasti loptu melee napadom. Nema faulova naravno, ali uz kolege koje će ga štititi, nositelj lopte dobiva bonuse poput brže regeneracije zdravlja, kratkoročne neranjivosti i bržeg kretanja te radara koji pokazuje suigrače i suparnike na mapi.

Pass Time je trenutno pušten u beta obliku kroz najnoviji update tako da trebate samo instalirati igru ako već niste ili skinuti update ako ju već imate i moći ćete pristupiti loptanju. Igrate li još uvijek Team Fortress 2? Javite nam kako se snalazite s loptom.

Komentari (1)

  • GizdaviApolon

    20.08.2015 - 20:31

    Naravno da jos igramo tf2 mogli biste vratiti svoj server

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?