HCL.HR

VIDEO: Novi naslov tvorca Gears of Wara ima prvi teaser

Stjepan Fikter 11.03.2015.   •   1 komentara


Cliff Bleszinski i njegov novi studio Boss Key Productions pripremili su kratak teaser za Project Bluestreak u kojemu prevladava istočnjački štih. Očekuju li nas možda i katane uz vatreno naoružanje?

Prošle godine, bivši Epicovac Cliff Bleszinski i njegov novi studio Boss Key Productions predstavili su free 2 play arena FPS naziva Project BlueStreak.

Sada napokon imamo prilike vidjeti kako će izgledati jedna od mapa za čiji je istočnjački vizualni identitet zaslužan Unreal Engine 4.

“Razmatrali smo nekoliko opcija koju tehnologiju koristiti za kreiranje Project BlueStreaka. Konačno, našli smo se radeći puni krug kod mojih prijatelja u Epic Gamesu i elegantnom rješenju za brzi i kvalitetni razvoj igara kao što je Unreal Engine 4. Radujemo se na kreiranju vrhunskog proizvoda kroz ovo partnerstvo”, izjavio je Bleszinski.

Iako video ne prikazuje nikakvu akciju, barem možemo vidjeti kakav bi nas arsenal mogao očekivati unutar igre koja još uvijek nema datum izlaska. To je pomalo zanimljivo budući da će jedna od odlika BlueStreaka biti i svijet u kojemu će oružja imati svoje proizvođače, a igrači povijest.

Cliff je još prošle godine izjavio: “Ako radite znanstvenofantastični IP trebate dosta fikcije koja će biti dostupna i kroz druge medije (uz lore) tako da ljudi pokažu zanimanje za Plasma Rifle 3 ili igrača X.” Koliko će uspjeti u tome naumu, teško je pogađati kada se o igri još ne zna puno toga.

Komentari (1)

  • MaliMicek

    11.03.2015 - 22:55

    Di bi gazda Cliff radio na ičemu drugom osim unreal enginu hehe 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?