HCL.HR

VIDEO: Novi trailer za Fortnite podsjetit će vas koliko je raznovrstan

Gregor Stojev 11.06.2015.   •   0 komentara


Gameplay trailer Fortnitea prikazuje šarene lokacije, detaljnu izgradnju, puno akcije i djeluje kao dobra zabava.

Epic Games se prije par godina bacio u nešto novo, za razliku od arena pucačina kao Unreal Tournament i ponešto blijedog, ali smrtno ozbiljnog Gears of Wara, ovoga puta Fortniteom će nas uvesti u šareni svijet kojeg je potrebno preživjeti. Tim Sweeney, osnivač Epic Games, opisuje igru kao kombinaciju Minecrafta i Left 4 Deada. Pogledajte novi trailer koji čak prikazuje i ponešto gameplaya.

Mečevi Fortnitea odvijat će se u nekoliko faza – na početku ćete morati istraživati okolinu kako biste našli materijale i opremu potrebnu za sljedeću fazu, koja je izgradnja obrane protiv horde čudovišta koja će u samoj završnici dolaziti noću.

To ćete raditi s jednom od četiri klasa – Commando, Ninja, Constructor i Scavanger, a svaki će svojim vještinama doprinijeti pripremi za akciju. Kao što je prikazano na traileru, moći ćete graditi velike zgrade s više katova i taktički u njima postavljati zamke, a protivnici će bit u mogućnosti rušiti ih i zaobilaziti zamke. Fortnite je još u fazi testiranja, no kad bude spreman besplatno ćete ga moći zaigrati na Windows i Mac platformama.

Ako vam djeluje interesantno, na službenoj stranici možete se prijaviti za alphu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?