HCL.HR

VIDEO: Ovo su najbolje igre 2012. godine po platformama

Igor Belan 06.01.2013.   •   HCL


Naši posjetitelji osmu su godinu za redom izabrali najbolje igre godine u našem Zlatnom Dabru. U prvom videu otkrivamo vam najbolje igre godine po platformama.

Glasanje u našem velikom izboru najboljih igara godine, Zlatnom Dabru 2012, završeno je 31. prosinca prošle godine, a od tada pa sve do sada radili smo na članku i videu koji vam danas predstavljamo. Riječ je o prvom od tri video specijala kojima ćemo vam predstaviti najbolje igre godine po izboru HCL forumaša.

Kao i svake godine do sada (ovo je naš osmi Zlatni Dabar inače), glasanje smo podijelili na tri glavne kategorije – Platformski dabar (najbolje igre po platformama), Žanrovski dabar (najbolje igre po žanrovima) i Tematski dabar (naša igra godine i neke posebne kategorije). Ako usmjerite svoj pogled malo niže i kliknete na link priložen ispod, danas možete pogledati i pročitati rezultate Platformskog dabra, a uskoro donosimo i slične članke s videom za Žanrovskog i Tematskog dabra. Kako uzbudljivo! Dobro, dosta objašnjavanja – kliknite na link i pogledajte za što ste to najviše glasali u glasanju po platformama. I onda nam odmah javite kako niste zadovoljni rezultatima u komentarima.

VIDEO SPECIAL: Najbolje igre 2012. godine po platformama su… Komentari na ovu vijest su onemogućeni s razlogom, vaše komentare na izbor najboljih igara godine po platformama očekujemo vidjeti ispod samog članka (pratite link).