HCL.HR

VIDEO: Ovo su najbolje igre 2012. godine po platformama

Igor Belan 06.01.2013.   •   HCL objave


Naši posjetitelji osmu su godinu za redom izabrali najbolje igre godine u našem Zlatnom Dabru. U prvom videu otkrivamo vam najbolje igre godine po platformama.

Glasanje u našem velikom izboru najboljih igara godine, Zlatnom Dabru 2012, završeno je 31. prosinca prošle godine, a od tada pa sve do sada radili smo na članku i videu koji vam danas predstavljamo. Riječ je o prvom od tri video specijala kojima ćemo vam predstaviti najbolje igre godine po izboru HCL forumaša.

Kao i svake godine do sada (ovo je naš osmi Zlatni Dabar inače), glasanje smo podijelili na tri glavne kategorije – Platformski dabar (najbolje igre po platformama), Žanrovski dabar (najbolje igre po žanrovima) i Tematski dabar (naša igra godine i neke posebne kategorije). Ako usmjerite svoj pogled malo niže i kliknete na link priložen ispod, danas možete pogledati i pročitati rezultate Platformskog dabra, a uskoro donosimo i slične članke s videom za Žanrovskog i Tematskog dabra. Kako uzbudljivo! Dobro, dosta objašnjavanja – kliknite na link i pogledajte za što ste to najviše glasali u glasanju po platformama. I onda nam odmah javite kako niste zadovoljni rezultatima u komentarima.

VIDEO SPECIAL: Najbolje igre 2012. godine po platformama su… Komentari na ovu vijest su onemogućeni s razlogom, vaše komentare na izbor najboljih igara godine po platformama očekujemo vidjeti ispod samog članka (pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?