HCL.HR

VIDEO: Path of Exile dobiva veliku ekspanziju The Awakening

Juraj Bevandić 14.07.2015.   •   3 komentara


Nova ekspanzija za odlični Path of Exile je naravno besplatna, ali i jako značajna, jer uvelike mijenja i balansira igru.

Odličan besplatni ARPG naslov Path of Exile, dostupan na Steamu, veoma nas je ugodno iznenadio još 2013. Od tada je ugledao nekoliko također besplatnih ekspanzija, ali nova ekspanzija simboličnog imena The Awakening mogla bi biti najveća i najbitnija do sada.

Važno je spomenuti da The Awakening donosi hrpetinu novog sadržaja kroz sasvim novi, četvrti akt priče, novi jewel sistem, divination kartice, mali redizajn stabla za skillove i ostale zgodne stvari. No, još važnije je da uvelike balansira igru, a koliko je veliko to naše „uvelike“ najbolje ćete shvatiti ako sami pokušate proći kroz službeni popis promjena na igrinu forumu. Pogledajte i trailer za novu ekspanziju koji traje svega dvije minute i ne prilazi ni blizu svim promjenama koje ekspanzija donosi. Igrate li vi još uvijek Path of Exile, može li vas ova ekspanzija vratiti igri ako ste odustali?

Komentari (3)

  • mili1985

    14.07.2015 - 13:17

    Nisam je igrao sigurno godinu dana, ali nakon ovoga, se možda i ponovno vratim.

  • crveni34

    14.07.2015 - 14:19

    Ja sam prije igrao igra je bilo odlična vjerujem da je sad još bolja ali sam prestao zbog vječnog loadinga i stalnih crasheva, nadam se da su to popravili

  • atom

    15.07.2015 - 11:02

    Evo igram ju i nerfali mi skillove do neigrivosti. Moram sve mijenjat. 😛 Al lijepo izgleda i konačno su lockali klijent sa serverom. Dakle desync više ne postoji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?