HCL.HR

VIDEO: Pogledajte 15 minuta Sunset Overdrive gameplaya

Stjepan Fikter 15.10.2014.   •   1 komentara


Nadolazeća Insomniacova Xbox One ekskluziva ima dva nova videa od kojih se jedan fokusira na singleplayer misije, a drugi nam pokazuje kako izgleda gridanje i napucavanje u multiplayeru.

Bliži nam se zadnji dan listopada kada na fizičke i digitalne police stiže Sunset Overdrive, prva next-gen igra Insomniac Gamesa. Za one koji su zaboravili, ovdje ćemo se napucavati s mutantima u otvorenom svijetu, odnosno gradu, pritom grindajući uokolo koliko nam god srce zaželi.

Budući da je izlazak sve bliži, igra je dobila i dva nova videa koji zajedno daju pogled na 15 minuta čistog gameplaya. Jedan video daje uvid u dvije singleplayer misije, a drugi je okrenut prema mrežnoj komponenti.

Svi koji su prednaručili svoj primjerak, mogu početi s ranijim preuzimanjem igre, a sve “Day One” verzije stižu s tri bonus predmeta, dok će igrači koji su kupili igru putem Xbox Livea dobiti i dva ekskluzivna oružja. Otkriveni su i detalji Seasson passa čija je cijena postavljena na 19.99 odnosno na 79.99 američkih dolara za Digital Deluxe Edition, a uključivat će dvije dodatne kampanje i nova oružja.

Komentari (1)

  • HighCroGaming

    15.10.2014 - 18:24

    sunset overdrive master chief collection i dragon age inqustion gta 5 i jos neku igru cu uzet ove godine po ovome nece bit repetativnih misija

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?