HCL.HR

VIDEO: Pogledajte kako Evolve izgleda u singleplayeru

Stjepan Fikter 01.02.2015.   •   6 komentara


Nadolazeća asimetrična pucačina Evolve osim mrežnog igranja, ponudit će i singleplayer dio u kojemu će se moći isprobavati različite taktike, ali i prenositi otključane stvari u multiplayer.

Developeri Evolvea pripremili su novi video u kojemu je fokus stavljen na singleplayer iskustvo asimetričnog napucavanja. Iako je Evolve primarno mrežna igra, mod za jednog igrača omogućit će isprobavanje različitih taktika i vještina, a sve što se otključa tijekom solo igranja, bit će dostupno i u mrežnoj komponenti igre.

U priloženom videu odigrane su dvije borbe u Defend modu – prva u ulozi čudovišta, a druga u cipelama lovaca. Budući da se radi o timu od četiri lika, u samostalnom igranju moći će se bilo kada prebaciti iz jedne u drugu klasu koju naravno, kontrolira umjetna inteligencija.

Evolve igramo od 10. veljače na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Komentari (6)

  • MoGaming

    01.02.2015 - 19:27

    Ovo mi izgleda dosadno.Izgleda kao loša moba iz trećeg lica

  • goldfinger

    01.02.2015 - 19:52

    Jednostavno loše…

  • Phantom

    02.02.2015 - 00:08

    Ovo je smece od gameplaya. Nije ovo pokusaj da se napravi dobra igra ovo je pokusaj od igre. CryEngine4 hahaha , ovo je cirkus, skrnavljenje legendarnog pokretaca !!!

  • gola_sam

    02.02.2015 - 11:53

    svejedno ce prodati koji milion primjeraka isto kao destiny

  • IaMarmageddoN

    02.02.2015 - 12:30

    Odigrao sam dvije bete, na PS4 i na PCu ove igre i moram reći da uopće nije loše ako volite TPS shootere koji imaju dobru online komponentu. Vrlo zabavna igra i možda ju kupim mjesec dana nakon izlaska ako se uvjerim da nema sad već normalne probleme kod izlazaka igara sa online komponentom. Ima jednu manu kao sve igre sličnog tipa- repeticija i to je po meni najveća mana igre uz to što mnogi mečevi koje sam odigrao traju manje od par minuta, pogotovo ako ja imam ulogu čudovišta, to mi smanjuje zabavu jer ja volim kad nešto možeš meč planski igrati barem 10ak minuta.

    • IaMarmageddoN

      @IaMarmageddoN, 02.02.2015 - 12:32

      OK, malo sam sj… hrvatski sa interpunkcijskim znakovima i još nekim stvarima ali nemojte zamjeriti, tek sam se probudio 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?