HCL.HR

VIDEO: Pola sata svježeg gameplaya iz Epic Gamesovog Fortnitea

Stjepan Fikter 14.04.2015.   •   0 komentara


Epicova vizija skupljanja resursa za izgradnju građevina i obranu istih od protivnika, ima novi video s čak pola sata gameplaya unutar kojega se mogu vidjeti svježe novosti iz razvoja igre.

Zombiji su popularni, a to je znao i Epic krajem 2011. godine kada je najavio Fortnite – svoju viziju skupljanja resursa za izgradnju građevina i njihovu obranu od tzv. Huskova. Budući da je igra već duže vrijeme u razvoju, stigao je i novi video s kojim nam developeri kroz pola sata gameplay prikaza prezentiraju novosti koje su našle svoje mjesto unutar igre.

Jedna od novosti je i bacač granata koji će služiti za eliminiranje hordi zombija, ali i za skupljanje resursa jer eksplozije uništavaju različite materijale. Osim teškog naoružanja, alati za blisku borbu imat će sustav combo poteza uz lakše i teške napade koji se mogu izmjenjivati tijekom borbe. Jedna od novih stvari su i različite zamke, no o čemu se tu točno radi pustit ćemo da saznate kroz video.

Ako vam se neda slušati što developeri pričaju na početku, prebacite na 19 minutu gdje započinje gameplay prikaz. U slučaju da vam se je svidio koncept, putem službene stranice možete se prijaviti za alpha verziju. Datum izlaska još uvijek nije poznat, ali je prošle godine otkriveno da će igra biti free 2 play.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?