HCL.HR

VIDEO RECENZIJA: Letjeli smo uz BioShock Infinite

ToxarE 04.04.2013.   •   HCL objave


Prva domaća recenzija novog BioShocka otkrit će vam zašto je Infinite igra koja pomiče ljestvicu maštovitosti, ambicioznosti i kvalitete dizajna u videoigrama.

Do sada ste već vjerojatno čuli da je BioShock Infinite kvalitetna igra. Trenutno je to najbolje ocijenjeni naslov ove godine na Metacriticu, a uvjerili smo se da i prodaja igre ide jako dobro. No istu smo situaciju imali i s prvim BioShockom koji je usprkos tome mnoge odbio svojom pojavom.

Stoga smo ovoj video recenziji pristupili baš iz specifičnog kuta i povukli direktne usporedbe između Infinitea i originalnog BioShocka upravo kako bismo pokazali da je Infinite izrastao u ugodno iskustvo i fantastično djelo koje će moći pohvaliti čak i oni kojima se prvi BS nije svidio.

Kako mu je to uspjelo i zašto će ova igra biti slavljena još dugo vremena, saznat ćete u (video)recenziji na koju vas vodi sljedeća poveznica.

VIDEO RECENZIJA: BioShock Infinite Komentari na ovu vijest su zaključani. Sve ono što biste htjeli reći o igri ili našem tekstu, slobodno to izrazite putem komentara ispod same recenzije koju ćete naći na gore navedenom linku.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?