HCL.HR

VIDEO RECENZIJA: Zastrašujuća zabava uz Dead Space 3

nebel 24.02.2013.   •   HCL objave


U prigodnim zimskim uvjetima donosimo vam našu video recenziju hladnog Dead Spacea 3, a u njoj ćete saznati je li naklonost prema akcijskom štihu naštetila ovoj horor igri.

Ruku na srce, najava Dead Spacea 3 nije nas posebno zagrijala za tu igru. Štoviše, prelaskom u novo okružje ledenog planeta, DS3 nas je prije svog izlaska „ohladio“ nekim dvojbenim odlukama u dizajnu gameplaya. Već je u dvojci bilo jasno kako se i ovaj serijal polako odmiče od survival horora i primiče čistoj akciji s nekoliko „bu-efekata“, a uključivanjem kooperativnog igranja i napucavanja s ljudskim protivnicima trojka je u nama pobudila dosta skepticizma.

Međutim, konačna verzija je tu i moramo priznati kako je riječ o solidnoj igri u kojoj će zabavu moći pronaći i fanovi serijala i ljubitelji čistog TPS-a. Zbog radi čega konkretno, pojašnjavamo u našoj tekstualnoj recenziji i video prilogu koji smo pripremili uz nju. Stoga se brzo zaputite na sljedeću poveznicu i saznajte je li Dead Space 3 strašan, zabavan ili pak i jedno i drugo.

VIDEO RECENZIJA: Dead Space 3

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?