HCL.HR

VIDEO: Rockstar se obračunao s GTA Online varalicama na nazabavniji mogući način

Duje Kozomara 04.04.2015.   •   4 komentara


Ako odlučite iskoristiti propust koji je omogućavao ubacivanje gotovo neuništivog single player automobila u online – dočekat će vas instantna smrt u velikoj eksploziji.

Ranije ovog tjedna, igrači GTA Onlinea pronašli su u igri propust zahvaljujući kojem je bilo moguće Trevorov Duke O’ Death muscle automobil, namijenjen isključivo single player komponenti igre, ubaciti i u njen Online dio. Automobil je bio bonus za igrače koji su prebacili save s izdanja igre za stariju generaciju konzola na jednu od novijih konzola. Duke O’ Death je gotovo neuništiv i zbog toga su “varalice” koji su ga ubacili u Online nepravedno potpuno razvaljivali konkurenciju i Rockstar je, logično, odlučio tome stati na kraj.

Jasno, ne bi to bio Rockstar da su spawnanje automobila jednostavno onemogućili – učinili su nešto puno zabavnije i neočekivanije. Naime, ako sada pokušate iskoristiti spomenuti propust, automobil će se pojaviti, no čim pokušate ući u njega – dočekat će vas golema eksplozija i instantna smrt lika kojeg kontrolirate. Što je potpuno pošteno, ako pitate nas.

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?