HCL.HR

VIDEO: Samus Aran izgleda sjajno u Unreal Engine 4… doslovno

Juraj Bevandić 26.08.2015.   •   1 komentara


Uz novu verziju Unreal Enginea 4, a i odnedavno dostupnog DirectXa 12, korisničke prerade legendarnih igara izgledaju bolje nego ikada. Ovoga puta red je došao na Metroid.

YouTube korisnik CryZENx ne prestaje raditi zanimljive tech demo projekte koristeći novi Unreal Engine 4. U najnovijoj verziji 4.9 ubacio je Samus iz Metroida u jedan jako sjajan hram. Pokazuje malo pucanja i kretanja iz prvog i trećeg lica te Samusine posebne mogućnosti. Sve to izgleda divno, a kako i ne bi kada koristi modernu Unreal tehnologiju, kao i DirectX 12 koji je došao s novim Windowsima.

Ovaj projekt čak možete skinuti i isprobati sami ako imate dovoljno snažno računalo. Mi uvijek s guštom gledamo i testiramo ovakve stvari, ali jednostavno je malo neobično heroje našeg djetinjstva koje smo navikli gledati u grafički puno gorem izdanju, sada vidjeti u najljepšem engineu današnjice. Naravno, animacije su malo grube, ali ne možete reći da grafički ne izgleda dobro. Možda ovakvo nešto konačno vidimo na Nintendo NX konzoli za koju neki predviđaju da bi mogla izaći već sljedeće godine. U svakom slučaju, javite nam u komentarima kako vama to izgleda.

Komentari (1)

  • bartul_9

    26.08.2015 - 10:48

    Bas doslovnooo sjajno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?