HCL.HR

VIDEO: Šest minuta sablasnog Bloodborne gameplaya s Gamescoma

Žarko Ćurić 20.08.2014.   •   4 komentara


Bloodborne, akcijski RPG za PlayStation 4 na kojem rade tvorci Demon’s i Dark Soulsa, From Software, dobio je šest minuta gameplay prikaza na Sonyjevom službenom YouTube kanalu.

Jedna od najočekivanijih ekskluziva za PlayStation 4, akcijski RPG Bloodborne, dobila je gameplay prikaz kroz šest minuta dugi video kojeg možete pogledati ispod.

Na igri radi From Software, studio zaslužan za popularni Souls serijal, zajedno sa SCE Japan Studiom iza kojeg stoji Sony, koji je ujedno i izdavač Bloodbornea.

Kroz video koji prikazuje prekrasne sablasne lokacije možemo vidjeti da je akcija u odnosu na Souls serijal malo brža, a krucijalna mehanika tijekom borbe je izbjegavanje protivničkih napada i stvaranje komboa koji mogu ošamutiti neprijatelja. Iako se borac na videu dosta dobro kreće kroz rulju neprijatelja bez nekih većih ozljeda, ovo ne treba uzeti kao pojednostavljivanje igre u odnosu na Souls serijal, budući da prohod na videu radi sam developer. Osim toga, u videu možemo vidjeti i sustav obnove energije napadanjem okolnih neprijatelja neposredno nakon što je naš borac ozlijeđen.

Bloodborne nam stiže početkom 2015. godine za PlayStation 4, a mi ga željno očekujemo jer smo se već pomalo zaželjeli konstantnog umiranja i proklinjanja svih From Softwarea.

Komentari (4)

  • HighCroGaming

    20.08.2014 - 17:13

    ovo mi se cini lakse od dark soulsa

    • kaisersephirot

      @HighCroGaming, 20.08.2014 - 17:16

      To je zato što igraju developeri igre 🙂 Čitao sam dojmove novinara s IGN-a koji je isprobao demo na Gamescomu, kaže da je u 10 minuta koliko je igrao izgubio život 3 puta 😀

    • HighCroGaming

      @HighCroGaming, 21.08.2014 - 08:13

      ali onaj life steal cini mi se da ce puno pomoci

    • kaisersephirot

      @HighCroGaming, 21.08.2014 - 10:08

      Sigurno bi trebao, no potrebno je to najprije znati iskoristiti. Ipak je potrebno napasti neprijatelja i paziti da ne budeš ozlijeđen nakon toga da se pokazivač sa zdravljem napuni. A pretpostavljam da to i neće biti tako lako, pogotovo s većom količinom neprijatelja na ekranu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?