HCL.HR

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u svibnju?

Zoran Žalac 01.05.2012.   •   2 komentara   •   HCL


U slavljeničkom tonu donosimo vam listu igara koje nam stižu u svibnju, te već tradicionalni video prilog s istaknutim hitovima na koje treba obratiti pozornost ovoga mjeseca.

Praznik je rada, no vrijedna ekipa HCL-a nije navikla odmarati. Baš naprotiv, za vas smo danas pripremili naš novi video special koji će vam pokazati što ćemo to imati prilike zaigrati u narednih tridesetak dana.

Potrudili smo se to odraditi na vrijeme i iz razloga jer u svibnju slavimo prvu godinu otkako smo uopće krenuli s novim, proširenim sadržajem u rubrici datuma izlazaka igara. Tom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su nas pratili i davali nam podršku svojim lajkovima i pretplaćivanjem na naš YouTube kanal. Iznimno smo zahvalni na tome i možemo samo obećati da ćemo nastaviti s još kvalitetnijim radom, počevši od novog priloga koji vas čeka na sljedećoj poveznici:

VIDEO SPECIAL: Što ćemo igrati u svibnju? – Datumi izlazaka igara

Komentari (2)

 • marlboro

  04.05.2012 - 09:01

  http://www.youtube.com/watch?v=sI2M6aHsLRs novi Call of duty buducnosti imena : Black Ops 2 po meni je jedna igra al pogledajte posebno detalj u vidru na 1:09 min di pusku transformira u pistolj XP

  • Ementaler

   @marlboro, 04.05.2012 - 09:06

   Kakve to veze ima s ovom vijesti o novom video specijalu? 🙁 – imamo Black Ops 2 vijest na portalu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!