HCL.HR

VIDEO: Super Mario Maker predstavlja nam se kroz sedam minuta gameplaya

Stjepan Fikter 13.08.2015.   •   0 komentara


Popularnog vodoinstalatera vidjeli smo u različitim žanrovima, a idućeg mjeseca stiže na Wii U s novim naslovom u kojemu imamo potpunu slobodu kreiranja vlastitih levela.

Nintendo je pripremio novi video unutar kojeg demonstriraju zašto će biti zabavno kreirati levele u Super Mario Makeru. Budući da video traje sedam minuta, nećemo ovdje spominjati sve što će se moći kreirati u igri pa ćemo se osvrnuti samo na one zanimljivije značajke.

Jedna od njih bit će upravo i kreiranje zvukova od strane igrača, a uz neke zvukove će se generirati i vizualni efekti. Da stvar bude zabavnija, postoje i glazbeni blokovi pomoću kojih se mogu slagati različite pjesme.

Od prve najave igre, vidjeli smo mogućnost mijenjanja izgleda levela po genreacijama Super Mario igara (moderni, 8-bitni i 16-bitni), a tu je još i šest različitih tematika levela poput podzemlja, vode, dvorca i drugih. Što se tiče alata za kreiranje, kompletni set alata je spreman i gotov, no igračima neće biti odmah dostupan na izlasku igre nego će se postepeno otključavati. Kroz devet dana od izlaska, svaki će se dan otključati novi alati za izradu levela, tjerajući tako igrače da postepeno nauče koristiti alate od jednostavnijih do kompleksnijih.

Budući da u videu možemo vidjeti zaista šaroliku paletu dostupnih elemenata koji bi u početku mogao zatrpati igrače s previše opcija, ovakva odluka je sasvim razmuljiva, ali i pomalo hrabra. Ljudi obično ne vole kada kupe nešto pa moraju čekati da dobiju sve što su zapravo platili.

Za kraj, Super Mario Maker podržavat će i preko 50 amiibo figura koje će se moći koristiti od 11. rujna kada igre postane dostupna ekskluzivno na Wii U konzoli.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?