HCL.HR

VIDEO: The Crew obećava najveće svjetsko igralište za automobile

Ozren Borovac 23.08.2014.   •   3 komentara


Novi trailer za The Crew u četiri i pol minute trajanja objašnjava koliko je širok raspon različitih mogućnosti u ovoj arkadnoj racing igri. Kažu da je njegova mapa najveće virtualno igralište na svijetu.

Ubisoftov novi tim Ivory Tower se svojski trudi napraviti nešto genijalno sa svojom prvom igrom, The Crew. Ovaj novi trailer naglašava kako The Crew nudi igračima niz aktivnosti sa kojima mogu ispuniti svoje vrijeme. Otvoreni svijet koji sadrži 12 američkih gradova i pet različitih regija, u kojima će igrači sami ili u ekipi s još troje ljudi ispunjavati nekoliko vrsta misija. Od natjeravanja sa drugim autima i vožnje do određene lokacije unutar vremenskog roka do sakupljanje predmeta raštrkanih po čitavoj mapi, sve s ciljem grindanja EXP-a i levelanja svojega vozača.

Uz misije, igrači će također moći unaprijediti sposobnosti svojeg vozača putem skill challengea – kontekstualnih izazova raštrkanih po svijetu i natjecati se u kompetitivnim utrkama do 8 igrača. Postoji čak i element istraživanja mape za pronalazak novih dijelova automobila, a ako se baš izričito ne želite voziti u ovoj simulaciji vožnje – tu je i fast travel opcija.

Dolje pogledajte novi trailer koji sadrži sve elemente koje moderan trailer mora imati: LENS FLARE! KLUPSKA GLAZBA! GRAFIKA! VINOGRADI! EPILEPTIČNA MONTAŽA!

Inače, mi smo zaigrali The Crew u beta verziji prije kojih mjesec dana i podijelili dojmove s vama kroz video komentar. Pogledajte ga ispod ako vam je promaknuo, a mogli biste prolistati i našu tekstualnu najavu za više detalja.

Komentari (3)

  • Madridista1

    23.08.2014 - 19:11

    Ovo izgleda jako, jako, jako obećavajuće :O

  • LedenaAvet

    23.08.2014 - 19:20

    Ovo je sto puta bolje od NFS i drugih auto games.

  • beowulf112

    23.08.2014 - 21:58

    ovo kupujem :)..oce li biti neki popust za bozic na steamu?neznam jel budu bas aktualni naslovi koji su tek izisli na bozicnom popustu?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?