HCL.HR

VIDEO: U izradi je Fallout mod za Minecraft i izgleda nevjerojatno

Juraj Bevandić 10.07.2015.   •   2 komentara


Čini se da Fallout 4 neće biti jedina igra koja će nam omogućiti građenje u Američkoj nuklearnoj pustoši.

Modovi za Minecraft su planetarno popularni i ima nekih stvarno zapanjujućih modifikacija koje nerijetko u potpunosti mijenjaju igru. Jedan takav mod je trenutno još uvijek u ranoj fazi izrade, ali izgleda jako dobro. Project Wasteland trebao bi pretvoriti vaš Minecraft u Fallout, a novi video koji su autori izbacili obećava zaista puno.

U službenoj temi na Minecraft Forumu možete doznati nešto više informacija, ali nažalost ćete uglavnom pronaći samo planove za budućnost. Rad je započeo krajem prošle godine i razvoj je iz nekog razloga jako usporen. Autor se ne javlja baš često, a i kada se javi najčešće nema ništa konkretno za pokazati, no priznaje da traži pomoć koja mu je očito potrebna.

Unatoč sporom razvoju radi kojeg ćemo vjerojatno prije dočekati Fallout 4 nego ovaj mod, ovaj novi video koji prikazuje Pip-Boya nas je potpuno raspametio. Javite nam u komentarima jeste li i vi bookmarkali ovaj mod ili već imate nekog svog drugog favorita na sceni Minecraft modova.

Komentari (2)

  • TeroXCro

    10.07.2015 - 08:51

    Minecraft modovi oduvjek su bili najbolja stvar na stranicama poput Minecraft Foruma i Planet Minecraft (Dvije najveće stranice za objavljivanje svega i svaćega u Minecraftu).
    Jedino nerazumijem zašto svi oćekuju da stalno posta update.Znam ja kako mu je bio sam proglašen najboljim registriranim Hrvatskim graditeljom na Planet Minecraft (točnije nas nekoliko je bilo u timu-zvali smo se MegaGamers,ah ta dobra stara vremena prije nego što sam odustao od Minecraft.Taj moder će taj mod završiti u to sam siguran,zato jer niko ko objavljuje bilo što na MCF ili na PMC nije ljen ili nemaran.[treba biti samo strpljiv i čekati.

  • DakiKŠ

    @goldfinger, 10.07.2015 - 09:42

    Potpisujem. Kad postam neki projekat na PMC osećam kao da imam i odgovornost da ga završim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?