HCL.HR

VIDEO: Zastrašujući ZombiU uskoro stiže na PC, PS4 i Xbox One

Stjepan Fikter 31.07.2015.   •   2 komentara


Wii U launch naslov uskoro stiže i na ostale platforme gdje će se predstaviti publici s poboljšanom grafikom i s novim nazivom – samo Zombi. Bez U.

Nakon prošlomjesečne glasine kako će Wii U ekskluziva ZombiU zaživjeti i na drugim platformama, sada se i Ubisoft službeno oglasio sa službenom najavom novih verzija. Osim male promjene u nazivu gdje se slovo U izgubilo, Zombi 18. kolovoza stiže na PC, PS4 i Xbox One i to samo u digitalnom izdanju.

Za one koji su možda zaboravili o kakvom je naslov riječ, već po nazivu se može zaključiti da je u pitanju horor sa zombijima – ovaj vas smješta u London u kojemu s pogledom iz prvog lica trebamo skupljati resurse, ubijati zombije, polako otkrivati priču i pronaći način za preživjeti zombie apokalipsu. Kako je prošlo tri godine otkako je igra ugledala svjetlo dana na Wii U konzoli, dolaskom na ostale moderne platforme, Zombi će dobiti i facelift u obliku poboljšane grafike i nekih dodatnih opcija.

Jezgra gameplaya ostaje ista, no kako glavnog lika više nećemo kontrolirati pomoću Wii U gamepada za kojeg je igra i dizajnirana, to će rezultirati promijenjenim sustavom inventara. Neće biti ni multiplayera u kojemu je drugi igrač mogao pomoću Wii U gamepada postavljati zombije drugom igraču koji je u tom okruženju trebao preživjeti što duže.

Mi smo još davno zaigrali ZombiU na Nintendovoj konzoli, a kako je to izgledalo, možete se podsjetiti gledajući naš gameplay komentar.

Komentari (2)

  • OoReadMyMindoO

    31.07.2015 - 17:46

    contagion je ipak daleko bolaj od svih zombie igara

  • Artyom

    01.08.2015 - 12:52

    Meni najbolja Wii U igra do sada. Super vijest je da dolazi i na druge platforme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?