HCL.HR

Vjerojatno ćemo opet igrati Final Fantasy 15 prije nego izađe

Juraj Bevandić 01.12.2015.   •   0 komentara


Sve je izglednije da Episode Duscae koji je izašao ove godine neće biti jedini igrivi demo prije punog izlaska Final Fantasya 15.

Kupci Final Fantasy Type-0 HD prerade za Playstation 4 i Xbox One dobili su pristup Episode Duscae, igrivom demo prikazu nadolazećeg Final Fantasy 15.

Taj isti demo je čak malo kasnije doživio značajno ažuriranje i zainteresirao mnoge igrače, ali oni koji su ga izbrisali sa svoje konzole ne mogu mu više pristupiti. No, izgleda da time nisu propustili zadnju priliku zaigrati demo prije punog izlaska igre.

Hajime Tabata, glavni čovjek iza cijelog projekta, je u nedavnom intervjuu potvrdio glasine da Square Enix već radi na novom demou. Nije potvrđeno hoće li demo prikazati novo područje, protivnike ili opremu, kao niti hoće li uopće biti sličan Episode Duscae demou, ali vjeruje se da će biti besplatan i dostupan svima.

Pošto je Tabata već ranije potvrdio da će igra izaći iduće godine još je teže odrediti kada i u kojem obliku će izdati demo, no već znamo da je u planu DLC nakon izlaska igre.

Jeste vi uspjeli isprobati Episode Duscae? Je li vas zagrijao za Final Fantasy 15?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?