HCL.HR

Vlasnici GTA serijala lansirat će novu igru tvoraca Fallouta

Zoran Žalac 14.12.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Take-Two Interactive osnovao je novi ogranak tvrtke za izdavanje tuđih igara, a uspjeli su si priskrbiti neke zaista vruće projekte.

Private-Division-Announcement-GamesWirtschaft-640x336

Sredinom ove godine matična tvrtka Rockstara i 2K Gamesa kupila je indie hit Kerbal Space Program. Ta akvizicija bila je pomalo čudna jer Take-Two nije tvrtka koja radi takve investicije. Točnije rečeno, Take-Two nije, ali Private Division jest.

Naime, Take-Two je krenuo u novi poslovni pothvat suradnje s više različitih studija čijim će igrama dati podršku kao izdavač, ali ih neće imati vlasništvo nad njima. Private Division je novi ogranak tvrtke koji će se baviti tim poslovanjem, a i spomenutim Kerbal Space Programom.

Novi ogranak Take-Twoa upecao je čak nekoliko projekata za svoju fiskalnu godinu 2019., a među njima su neke vrlo zanimljive igre, najavljene i nenajavljene. Private Division tako će izdati Ancestors: The Humankind Odyssey, novu igru tvorca Assassin’s Creed serijala, te Project Wight, interesantnu igru bivših developera DICE-a.

Od nenajavljenih igara upecali su još i novu SF pucačinu jednog od tvoraca Halo serijala, kao i potpuno novi RPG ekipe iz Obsidiana, veterana žanra i tvoraca Fallout serijala, prije Bethesde.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?