HCL.HR

Vodič kroz GTA 5 svijet i hrpa novih screenshota

cofimaslisa 14.08.2013.   •   8 komentara


Službena stranica za Grand Theft Auto 5 sada je i digitalni vodič kroz igrin svijet, a Rockstar je pripremio i 12 novih screenshota iz igre.

Službena stranica za GTA 5 dobila je veliko ažuriranje u sklopu kojega je postala neka vrsta digitalnog vodiča kroz igrin svijet, odnosno Los Santos i Blaine County. Kliknite ovdje i saznajte nove detalje o političarima u igri, pogledajte neke od atraktivnijih automobila u punih 360 stupnjeva i doznajte nove detalje o morskim aktivnostima te lovu na divlje životinje. Nakon što sve to provjerite, bilo bi mudro da tu službenu stranicu držite na oku jer iz Rockstara najavljuju da će uskoro biti ažurirana s novim detaljima o bogatom svijetu igre.

Uz sve to, Rockstar je počastio fanove i s ukupno 12 novih screenshota. Kao i uvijek, sve smo ih dodali u našu GTA 5 galeriju koja s ovim ažuriranjem broji točno 177 slika. Ispod prilažemo našu nedavno objavljenu video najavu igre (ako vam je promakla), a još ispod nje možete provjeriti četiri nova screenshota (ostale provjerite u punoj galeriji).

Komentari (8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!