HCL.HR

Vodimo vas na Gamescom 2013 – otvorene su službene prijave za putovanje!

ToxarE 17.06.2013.   •   6 komentara   •   HCL objave


Vidjeli smo da ste itekako zainteresirani za naše putovanje do Gamescoma, a sada je vrijeme i da se službeno prijavite! Formirali smo cijenu i objavili detaljan plan putovanja.

Dobili smo uistinu mnogo mailova zainteresiranih nakon objave da opet organiziramo putovanje do najvećeg gaming sajma na svijetu, Gamescoma koji se i ove godine održava u Njemačkom gradu Kölnu krajem mjeseca kolovoza. U međuvremenu smo zajedno s Guru Gamingom dogovorili sve detalje, obavili sve potrebne pozive prema Njemačkoj, formirali konačnu cijenu putovanja te pripremili konačni plan istoga. Došlo je stoga vrijeme da svoju zainteresiranost pretvorite u službenu prijavu.

Detaljan plan putovanja, odnosno sve informacije o istom, uključujući konačnu cijenu i što sve planiramo posjetiti tijekom te petodnevne gamerske avanture, možete provjeriti na stranicama Guru Gaminga:

LINK: Gamescom 2013 – službena stranica putovanja

Oni koji su bili s nama prošle godine, znaju da smo cijenu putovanja na kraju morali malo podignuti jer nismo ostvarili planirani broj putnika, no ovaj put, zbog uistinu velikog broja zainteresiranih, poprilično smo sigurni da nećemo imati takav problem. A iako smo planirali da cijena koju vidite na službenoj stranici putovanja bude još niža od navedenog, taj plan pomrsila nam je Europska unija u koju uskoro ulazimo, a zbog koje će prijevoznici biti dužni plaćati određene dodatne naknade, što je malo podiglo cijenu samog prijevoza.

Bez obzira na to jeste li nam već poslali mail i pokazali interes za putovanje ili niste, službene prijave kreću tek sada. Kako biste se prijavili, pošaljite nam mail na [email protected] s naslovom “Prijava: Ime Prezime”, a u samom tekstu maila navedite:

– vaše ime i prezime
– vaš datum rođenja
– mjesto iz kojeg dolazite
– vaš broj mobitela

Prijave će biti otvorene do petka 28. lipnja, a moramo reći da smo uistinu začuđeni i oduševljeni brojem zainteresiranih koji su nam se do sada javili. Već sada je interes pokazalo više ljudi nego prošle dvije godine zajedno. S time na umu, moramo napomenuti i da ukoliko dođe do toga da je broj prijavljenih veći od kapaciteta autobusa, uzet ćemo u obzir tko se prvi prijavio.

NAPOMENA: Osobe mlađe od šesnaest godina moraju sa sobom imati punoljetnu osobu u pratnji, dok svi oni između 16 i 18 godina moraju u službenoj prijavi ostaviti i kontakt roditelja koji će morati pismeno potvrditi da dijete može putovati s nama.

Komentari (6)

  • LordHezi

    17.06.2013 - 17:12

    a Cijena ?

    • Ementaler

      @LordHezi, 17.06.2013 - 17:15

      Kao što smo gore naveli, svi detalji su na službenoj stranici putovanja na siteu Guru Gaminga. Provjeri taj link u vijesti 😉

  • Blade1752

    17.06.2013 - 22:00

    Sviđa mi se jedino posjeta gamescom-u i pivnici u Minhenu…sve ostalo sam vidio ili mi se ne sviđa.

    • PppPP

      @Blade1752, 17.06.2013 - 22:35

      Pa to i je primarno. Ipak ne piše za k**** "Vodimo vas na GAMESCOM…"

  • Voshy

    18.06.2013 - 00:45

    Ja sam uvjeren da bi bez te informacije svi bili izgubljeni, hvala.

  • l)oolvl

    18.06.2013 - 14:07

    mene možda najviše zanima zašto se kreće baš iz Rijeke ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?