HCL.HR

Volition ne odustaje od PC platforme

Zoran Žalac 17.03.2011.   •   2 komentara


Zahvaljujući internom razvoju igara, budući Volitionovi naslovi u svojim PC inačicama neće patiti od tehničke nedorađenosti.

Iako je PC publika zbog sramotne neoptimiziranosti popljuvala Saints Row 2, razvojni tim Volition ne namjerava odustati od PC platforme već joj se planira dodatno posvetiti. „Neki ljudi kažu da PC gaming umire. Neki pak tvrde da je PC budućnost. Za nas je PC platforma promjenjiva jer ovisi isključivo o tome što imate za ponuditi. Zbog toga se fokusiramo da PC inačice naših igara odsad budu razvijane interno u našem studiju.“ – izjavio je direktor studija, Eric Barker. PC verzija Saints Rowa 2 bila je povjerena drugom developeru, baš kao i Red Faction Guerilla, što se i nije pokazalo najboljim rješenjem, pa nam Volition obećava kako se slično neće dogoditi s njihovim nadolazećim igrama – Saints Row: The Third te Red Faction: Armageddon.

Komentari (2)

  • UltimateXioni

    18.03.2011 - 06:29

    Napokon neka firma koja postuje PC 🙂

  • Lovac

    18.03.2011 - 13:43

    Saints Row 2 sam jako htio igrati jer se vidjelo da ima zabave u njemu, ali port je bio živi užas u najboljem slučaju i nikad nisam izdržao duže od par misija. Nadam se da će ovaj put to promijeniti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?