HCL.HR

Jastuk za lice čini VR uređaje ugodnijima, ali izgleda pomalo blesavo

Juraj Bevandić 01.11.2016.   •   3 komentara


PlayStation VR je dobio neslužbeni jastučić za lice koji ga čini udobnijim i sprječava znojenje, ali ne pomaže tome da izgledate pomalo smiješno dok koristite uređaj.

VR Cushion Mask

Svatko tko je isprobao neki VR uređaj znat će da mogu biti pomalo neudobni i da vam se lice u njima može uznojiti, a naočale zamagiti. Vlasnici Sonyjevih uređaja mogli bi uskoro dobiti rješenje za te probleme, jer su Japanci dizajnirali VR Cushion Mask specifično za PlayStation VR.

VR Cushion Mask 1

Ideja je prilično jednostavna, na lice prvo stavite jastučić koji se pričvrsti oko glave, a zatim preko njega PlayStation VR. Jastučić je dizajniran tako da sprječava kondenzaciju u uređaju, a prianjanje uz glavu učini udobnijim i čvršćim te ujedno zaustavlja prodor svjetla.

Iako na prvu izgleda mrvicu smiješno, ideja je ustvari prilično dobra, pa ako vas muče ovakvi problemi VR Cushion Mask izlazi na japansko tržište idućeg mjeseca po cijeni od 12 dolara.

Kakva su vaša iskustva s VR uređajima? Biste li si priuštili ovakav jastučić za lice?

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • baDarmageddoN

    01.11.2016 - 17:10

    Ovo je must have 😛

  • Igor Belan

    01.11.2016 - 17:15

    Nemam neki osobit problem s udobnošću PlayStation VR-a, zapravo mi je i dosta udobniji od konkurencije, ali ovo izgleda tako meko, tako prhko… tako… znaš? Treba probat.

    • baDarmageddoN

      @Igor Belan, 03.11.2016 - 12:43

      Igore, bude kakva recenzija PS VRa nakon što ga koristite jedno duže vrijeme? Pitam jer do prekjučer sam bio siguran da ću ga kupiti ali sa interneta dobivam neke čudne dvosmislene informacije od raznih reviewera gdje niti sami ne znaju da li valja ili ne? Malo tracking bude dobar, malo ne… Malo je headset ugodan, malo nije… Malo imaju probleme sa mučninom, malo ne… Malo im nestaje ekran, malo ne… Pa im nedostaju igre, pa im onda ne nedostaju… Bude kakva recenzija ili nešto sličnog? Mislim, vjerojatno ču još pričekati da ga mogu istestirati prije kupnje ali ono, da vidim i vaše mišljenje o tome uređaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?