HCL.HR

Vraćamo Turbo najave i najavljujemo atraktivne PS Vita igre

Zoran Žalac 19.09.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Hardverski moćna PlayStation Vita trenutno je nemoćna po pitanju ponude kvalitetnih igara, no u našoj grupnoj najavi pokazujemo vam kojih će pet igara u narednom razdoblju popraviti tu situaciju.

Model „Turbo najava“ na HCL-u smo zadnji put imali prije otprilike tri godine. Iako smo ga uvođenjem video najava stavili po strani, odlučili smo kako je sada došlo vrijeme da ga vratimo. Za one koji nisu upoznati, s Turbo najavama, radi se o jednom tekstu koji sadrži manje / kraće najave većeg broja igara koje su povezane nekim kontekstom.

U današnjem slučaju, to je pet naslova koje ćemo u narednih godinu dana zaigrati na PlayStation Vita konzoli. Iz ne baš tako bajne ponude nadolazećih igara za Vitu izdvojili smo naslove koji su nama osobno najzanimljiviji, a i koji su udovoljili kriterijima novih ideja, ekskluzivnih sadržaja i specifičnih izvedbi. Koji su to naslovi, pogledajte na sljedećoj poveznici.

Usput rečeno, Turbo najave vraćamo s namjerom da s njima i nastavimo, pa ćete tako  uskoro imati priliku pročitati koje su to najočekivanije igre HCL tima do kraja ove godine te još niz drugih tematskih najava.

TURBO NAJAVA: PlayStation Vita igre

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?