HCL.HR

Vrijeme je novi League of Legends kup, prijavite se i uzmite nam taj RP

Igor Belan 01.10.2015.   •   0 komentara


Riot Pointse i ovog tjedna dijelimo u novom LoL Adria Open kupu otvorenom za sve zainteresirane LoL timove iz cijele regije. Mislite li da ste dovoljno dobri da uđete u mjesečno finale?

Vrijeme je da se pripremite i prijavite za naš posljednji ovomjesečni LoL Aria Open turnir na ESL-u. Ovo vam je posljednja šansa da pokažete što znate i izborite se za svoje mjesto u velikom finalu 9. mjeseca. Novi Adria Open, naš 17. po redu, igra se u standardnom terminu – subota (3.10) u 14 sati, a prijaviti se možete ovdje.

Osim plasmana u finalu, najbolji timovi će dobiti i najveći iznos iz nagradnog fonda koji i ovog tjedna iznosi 250 eura u Riot Pointsima. Prijaviti se mogu sve ekipe koje spadaju u ESL Adria regiju, što uključuje ekipe iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Inače, prošlotjedni Adria Open kup je bio poprilično zanimljiv. Nakon kraćeg dominatnog razdoblja hrvatskih timova koji drže devet osvojenih prvih mjesta u zadnjih 10 kupova, na tron se uspio popeti srpski tim Team Solo Pain nakon što su u prošlom kupu uspjeli doći na drugo mjesto. Mjesečno finale će se igrati u utorak u 20:00 sati, pa molimo timove da što prije potvrde svoje nastupe putem maila.

Ako vam je do druženja s drugim igračima League of Legendsa, imate neka pitanja o ovim našim kupovima ili vam jednostavno nedostaje igrač za prijavu na kup, sve to možete potražiti u našem League of Legends podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?