HCL.HR

Vrijeme je za novi LoL Adria Open kup, uzmite nam 250 eurića

Igor Belan 18.09.2015.   •   0 komentara


Nova subota, novi LoL Adria Open. I ove subote dijelimo 250 eura u Riot Pointsima na četiri najbolja tima iz cijele regije – još nije kasno da prijavite svoj tim i pokažete što znate.

Naš petnaesti po redu League of Legends Adria Open kup kreće sutra u 14 sati, a po dobrom starom običaju svi ste pozvani da se prijavite. Bilo da ste iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije ili Slovenije, dobrodošli ste na naše malo tjedno natjecanje kojim pokušavamo naviknuti regionalne LoL igrače na redovita esports natjecanja.

Osim toga, ni nagrada nije za baciti. Na svakom od ovih tjednih kupova (pa tako i ovom), dijelimo vam 250 eura u Riot Pointsima, a svoj komad tog nagradnog fonda osvoje prve četiri ekipe na kupu.

Prijave su još uvijek otvorene, samo kliknite ovdje i pratite ‘Sign up’ upute s desne strane. No požurite – kup se održava već sutra. Srećom, prijave su otvorene sve do pola sata prije početka kupa pa definitivno još stignete organizirati tim i prijaviti se. Ako tražite igrača za tim, probajte u našem LoL podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?