HCL.HR

Vrijeme je za novi LoL Adria Open turnir, opet dijelimo 250 eura

Igor Belan 22.09.2015.   •   0 komentara


I ove subote pružamo vam priliku da pokažete što znate u LoL-u i izborite se za svoj komad nagradnog fonda u iznosu od 250 eura Riot Pointsa.

Prošlotjedni LoL Adria Open Kup #15 je završio u pomalo humoristicnom tonu. Naime, ekipa koja je osvojila turnir samopouzdano se nazvala ‘Osvajamo turnir’. Izgleda da ponekad i treba imati zdravu dozu optimizma prilikom prijavljivanja. Kao što to inače i biva, momci iz ‘Osvajamo turnir’ tima svojom pobjedom na prošlotjednom kupu su osigurali i nastup na mjesečnom finalu pa ćemo vidjeti hoće li na kraju uistinu “osvojiti turnir”.

A sada je vaša prilika da nešto osvojite. Ako niste sudjelovali na prošlotjednom ili na kupovima prije toga, još se stignete ubosti za mjesto u finalu 9. mjeseca tako da se prijavite za posljednji LoL Adria Open u rujnu. On se održava sljedeće subote 26.09. u 14 sati, a prijaviti se možete sve do pola sata prije početka samog turnira. Ali ne budite tako lijeni – kliknite ovdje i prijavite svoj tim odmah. Na kraju krajeva, u igri je nemalih 250€ u Riot Pointsima koje ćemo i ovoga tjedna podijeliti na prva četiri tima na kupu. Ako prođete u mjesečno finale imat ćete još jednu priliku za osvojiti isti iznos – nije li to krasno?

Ako imate kakva pitanja o prijavama ili pravilima ovih naših tjednih kupova, slobodno pitajte ispod u komentarima ovog članka ili u našem LoL podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?