HCL.HR

Vrijeme je za novu rundu World of Tanks kupova na ESL Adria

Igor Belan 14.10.2015.   •   0 komentara


I ovaj tjedan spremamo za vas dva World of Tanks kupa – pozvani su svi tenkisti iz regije, a sve do 16. mjesta dijeli se brdo golda, bilo da igrate u 3 na 3 ili 7 na 7 kupu.

Nastavljamo s našim World of Tanks Adria Open i Big Guns kupovima u standardnom formatu. Novi WoT 3 na 3 Adria Open igra se ovog petka u 19 sati, prijave su otvorene za sve timove iz ESL Adria regije, a prijaviti se možete na stranici kupa.

Inače, prošlotjedni pobjednici Adria Open kupa bili su ponovno Osvetnici koji su prije kupa izmijenili igrača – izašao je cro_bully, a ušao je BloodFeatherReinc. Tom promjenom kvaliteta tima očito je ostala nepromijenjena.

Za fanova malo većih kupova s još većim nagradnom fondom u WoT goldu, ovog tjedna pripremamo i novi WoT 7 na 7 Big Guns kup. On će se održati u subotu od 17 sati, a svi zainteresirani regionalni timovi mogu se prijaviti ovdje.

Prošloga tjedna u Big Guns natjecanju slavila je ekipa TWB Gaming koja je u finalu protiv favorita Elite Squad pobijedila s rezultatom 3:1. Prošlotjedni Big Guns kup osvojio je TWB Gaming koji je u finalu protiv favorita Elite Squad pobijedio s rezultatom 3:1

Oba ovotjedna kupa će imati svoj prijenos uživo, a linkove za te live streamove pronaći ćete na stranicama kupova (samo pratite gornje linkove).

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?