HCL.HR

Vruće niske cijene uz Diabolic Servers!

Igor Belan 27.05.2010.   •   1 komentara


Naša najkvalitetnija hosting firma, Diabolic Servers, spustila je cijene cijene game servera za gotovo 50 posto. Zakupite svoje game servere dok se nisu predomislili!

Naši dobri prijatelji iz Diabolic Serversa potpuno su poludjeli. Drugog objašnjenja zaista nema. Nadolazeće ljeto je konačno pokazalo svoje pravo lice, današnji dan obilježile su poprilično velike vrućine, a sve je to očito djelovalo i na momke iz Diabolica. Naime, upravo smo dobili informaciju da su cijene kod naše najkvalitetnije game server hosting firme, jedine koja kroz partnerstvo sa Iskonom i T-comom nudi dedicated servere locirane u Hrvatskoj, pale gotovo u pola.

Sa prijašnjih 12 kn za privatni slot i 14 kn za javni slot, cijena slota po serveru pala je na 7kn za privatni te 9kn za javni slot. Što više možete tražiti? U svakom slučaju izvrsna akcija, pa pohitajte na nedavno redizajniranu službenu stranicu Diabolic Serversa i zakupite svoj game server što prije. Dok se nisu predomislili.

LINK: Diabolic Servers – Game Servers

Komentari (1)

  • insomniac1984

    28.05.2010 - 09:01

    Manje laga tijekom igranja cod4, gameplay server je išao predobro, spojio se na taj njihov, a ono idem idem trzucne, idem idem trzucne, wtf, kakav je to lagchina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?